Yritystä aidan molemmin puolin

Säynätsalo- seuran julkaisuja numero 4

Yritystä ja toimintaa Säynätsalossa

Säynätsalo- seuran julkaisuja numero 4

Säynätsalo- seuran julkaisu nro 4 Yritystä aidan molemmin puolin julkaistiin 10.12.2011 Vanerilassa. Kirja valottaa paikallisten kirjoittajien voimin saarivaltakunnassa tapahtunutta yritystoimintaa vuosikymmenten varrelta sekä kertoo myös muutamasta nykyisin toimivasta yrityksestä. Teoksessa on yhteensä 21 kirjoittajaa. Sivuja on 102. Pääasiassa mustavalkoisen teoksen koko on 170 x 250 mm. Kirjassa on erillinen väriliite. Etukannen kuva on näkymä Säynätsalon keskustaan tehtaan nippunosturin kiinteästä päästä 60 metrin korkeudelta. Kuvan on ottanut Unto Ikonen vuonna 1958. Monet yritykset varsinkin Säynätsalosta ovat tukeneet seuraa kirjan julkaisemisessa.

Kirjoittajat Kari Karhusaari, Juha Parkkonen, Terttu Liimatainen, Marjukka Perälä, Usko Toivola, Anneli Autio, Kaarina Koskimäki, Julle Parkkonen, Tauno Sivula, Kauno Lehtomäki, Mauno Kauppinen, Esa Sironen, Ulla-Maija Auvinen, Katri Tynkkynen, Juhani Costiander, Kauko Isomäki, Sanna ja Jarmo Mäkelä, Tarja Sundqvist, Virpi Mäkinen ja Erkki Ikonen.

Nord Print Oy
Helsinki 2011