Säynätsalon Sypreena

Säynätsalo- seuran julkaisuja numero 3

Säynätsalon Sypreena
Säynätsalo- seuran julkaisuja numero 3

Säynätsalo- seuran julkaisu nro 3 Säynätsalon Sypreena julkaistiin 11.12.2010 Vanerilassa. Kirja kertoo tarinoita äideistä, tyttäristä ja mummoista. Teoksessa on yhteensä 21 kirjoittajaa. Sivuja on 100. Pääasiassa mustavalkoisen teoksen koko on 170 x 250 mm. Erityisessä väriliitteessä on ote Säynätsalon Hannan 2010 Raili Koskisen kunniakirjasta ja Erkki Ikosen kuvaamia tuoreita ilmakuvia Säynätsalosta. Kannen kuva Harjoittelua liittojuhlille 1954. Monet yritykset varsinkin Säynätsalosta ovat tukeneet seuraa kirjan julkaisemisessa.

Kirjoittajat Mirja Huovinen, Juha Parkkonen, Elsa Kinnunen, Kerttu Saarela, Kaarina Vahla, Airi Kupari, Airi Niemi, Riitta Kirjasniemi, Kaija Wiren, Annikki Tuominen, Leena Turpeenoja, Marja Ruissalo, Eija Sälekivi, Raili Ojala-Signell, Marjukka Perälä, Kerttu Malinen, Anja Kantola, Virpi Mäkinen, Tarja Partanen, Susanna Huovinen ja Erkki Ikonen. Balladin Säynätsalon Sypreenasta on kirjoittanut Jukka Laakso ja se on julkaistu alunperin Säynätsalon Sanomissa 1984.

Nord Print Oy
Helsinki 2010