Piipun katveesta

Piipun katveesta
Kuvia ja sanoja Säynätsalosta
Säynätsalo- seuran julkaisuja numero 1

Säynätsalo- seura julkaisi 13.12.2008 Vanerilassa Säynätsalo aiheisen perinnejulkaisun jossa kerrotaan kouluista ja kirkosta aina Säynätsalon vanhoihin rakennuksiin ja laivoihin saakka. Myös uudemmat tapahtumat mm Vanerilan synty ovat saaneet oman lukunsa. Kirja aloitti seuran oman julkaisusarjan. Teoksessa on yhteensä 15 kirjoittajaa. Sivuja on 96. Pääasiassa mustavalkoisen teoksen koko on 170 x 250 mm. Monet yritykset varsinkin Säynätsalosta ovat tukeneet seuraa kirjan julkaisemisessa.

Kuuntele tästä Mauri Toikkasen puhe kirja julkistamistilaisuudessa (kesto 9 min).

Kirjoittajat Mauri Toikkanen, Kauno Lehtomäki, Kaarlo Kaltiala, Janne Vilkuna, Matti Rautjoki, Ritva Saarinen, Teuvo Lehtinen, Pentti Tossavainen, Kari Rannila, Pauli Korhonen, Erkki Ikonen, Jouni Juutilainen, Hanna Parkkola, Jouko Rikkola ja Risto Krogerus.

Gummerus Kirjapaino Oy
Jyväskylä 2008